CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Thursday, April 8, 2010

Tahniah untuk pemenang!

Alhamdulillah, stok kain saya telah pun terjual semuanya.. Seperti yang saya janjikan, ada sepasang kain khas untuk pembeli bertuah dan cabutan telah pun saya buat sebentar tadi:)

InsyAllah, lepas ni akan ada stok2 baru yang pastinya lebih cantik menarik tertarik kau mmg d bomb akan sampai, dan ada berpeluang berniaga bersama saya.. Bagaimana? Recommend kain2 yang saya upload kepada kawan2 anda dan anda akan mendapat komisyen daripada belian mereka.. Mudah kan? ;)





Thanks to encik suami kerana merestui bisnes kecil2an saya dan sanggup menjadi penyumbang modal (duit dan tenaga).. Thanks sayang, i love u...

3 comments:

The Moon Hapiz said...

nak meniaga apa ye???

enciksani said...

magus betuL La puan wani ni.. aLL the best.. nie beLi kat bandung ritu ke? ok ok..

Azwani Shaari said...

to hapiz: jom join bisnes kain..hihkhik

to encik sani: alaaa, saya xde camera canggih dan kebolehan mengambil gmbr yg cantik mcm awak.. sbb tu kena cari bisnes lain..:)