CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Sunday, July 13, 2014

Pertandingan Mencipta Dialog Kelakar :D


Ramadhan Kareem, Allahu Akram!
Lama tak updet belog ni rasa janggal la pulak.. Berapa kali dah taip tapi x publish2 pun.. Hahaha..

Alhamdulillah, Ramadhan ni bulan rezeki.. Rezeki nak dapat pahala berganda, rezeki nak dpt keampunan, rezeki nak dapat rahmat Allah.. Mintak je banyak2 kat Allah, yakin dengan apa yang kita mintak tu, InsyAllah dimakbulkanNya... Jgn lupa doakan sekali saudara2 kita di Palestine dan seluruh dunia, moga dipermudahkan perjuangan mereka menentang Israel Laknatullah :(

Alhamdulillah jugak, bulan ni bulan rezeki.. Nak share la sket dgn blog reader CikWaniOnLine yang tak berapa nak ramai ni.. Hahaha.. Ok, ce u all buatkan dialog paling kelakar utk gambar di atas... Cair hati mak tgk gambar ni... Mcm ye ye je borak.. Si abang mcm tgh dok bercerita sakan... Si adik plak muka eksaited je tgk abg, mcm le faham abg cakap apa.. Hihihi..

Hadiah di taja oleh CikWaniOnLineStore.. Cuma tinggalkan dialog lucu di ruangan komen bersama nama dan email anda :D

p/s: Komen2 yang masuk tidak akan auto publish ye bg mengelakkan idea2 kelakar dicilok.. Kihkihkih.. Ok selamat mencuba :)

1 comments:

Kak Ada said...

Eh adik... Lawanya ko hr ni... Serban YUNA. Kan bagus klu mama faham kita cakap. Mama kitakan pandai menjual... Lepas ni klu mama jual serban Yuna lepas tgk gambar ko ni mesti ramai nak beli utk raya....

Hehee... Ibu Ct Aza