CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Saturday, June 11, 2016

ORANGE ESSENTIAL OIL – 15ml



Bila sebut ORANGE, rasanya semua orang dah kenal apa benda orange ni. Selain sedap dimakan waktu sejuk dan buat juice sejuk-sejuk musim panas ni, ORANGE juga adalah sumber terkaya Vitamic C. ORANGE ni salah satu minyak pati yang patut ada dirumah.

Meh nak share antara khasiatnya:

- titik 2 titis atas ubat gigi setiap kali ni berus gigi.. Gigi makin putih, nafas makin segar.

- paling utama, boleh digunakan sebagai anti-oksidan. Sapu 8-10 titis di kawasan perut setiap pagi. Apa itu anti oksidan? Try google dulu. Hahahhaha.

- bila umur dah lepas 30 tahun tu, boleh dah slow-slow sapu kat muka. Nak titis dalam night cream korang boleh, nak sapu terus pun boleh.

- rasa stress, kita diffuse. Bau orange ni segar dan buat rasa energetic. Sebab tu ada freshener bau ORANGE, tapi yang itu ada bahan sintetik. Kita avoid eh.

- titis 2-3 drops dalam pakaian, gantikan pewangi pakaian anda. Macam ni bau orange!

Tak rugi beli ORANGE ni. Antara essential oil mampu milik.
Harga ahli: RM49.00
Harga pasaran: RM60.00

Berminat nak cuba?
Whatsapp cik wani 017.854.1083

Kredit to Sue Aleen

0 comments: