CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Monday, April 20, 2015

The Great Cloth Diaper Change 2015

Alhamdulillah, kali ni bersiaran di GCDC 2015 bersama Dik Asyfa plak.... 2012 dulu hantar Abg Hadif sebagai wakil.. Time fliesss... Kali ni bertempat di Bangi Gateway dan acaranya lagi mudah, sebelah siang saje jam 11am...  

Baru sampai ni... Ukur tinggi & masuk ke ruang penyertaan...

Kezen Asyfa sebelah tu, Ariz nama nya :D

Good mood lagi ni... Baguih adik...

Tiada gambar ketika acara berlangsung.. Ni masa dah selesai.. Asyfa pakai CD Baby Wizard hadiah dari penaja.. Dulu jual jugak CD ni, tp sendiri tak pakai.. Dpt jugak merasa seketul.. TQ penaja :D

Yeayyyy selesai... Tayang montot sket..

Alalalalala comeyy mak...

Tak cranky langsung time ni... Bagusss la adik..

Asyfa dok tergaru2 masa ni.. My bad, bg dia makan cream puff.. Terus naik eczema.. Dia allergy dengan telur, cheese, labu & kacang peas.. Stkt yang dikenalpasti :(

Bergambar beramai2 bersama peserta, organizer & sponsors...

Happening :D

Thank you very much for all sponsors.. Moga Allah membalas dengan rezeki yang berlipat kali ganda... Aminnnn

Bergambar kat photobooth... Lama dah x bergambar proper gini.. Hehehe



Auwwww sponsor yg baik hati..

CD Baby Wizard from Sweet n Cozy, Cloth pad & Cloth wipe from Snowdrop, Inner Anti Tembam from Gedung Eskay, booster from Bummia Kids (lupa plak materialnya apa...), Instant Shawl & Digital Counter from Tyra, Liquid Soap from Elexia, Gel Amanda from GelAmanda, Keychain from Jom Gendong, i-Qids from Eskayvie, Baby Wipes & Baby Lotion from SavvyBaby, Popcorn from Kasihku Durrani, Kacang Sedap Wany's, Goodies Bag from Tyra & Baby Ultra.. Tak lupa jugak, ada menang lucky draw sebotol Vita-C Shaklee utk kids from Baby, Mama & Papa E-Store.. Masya Allah baiknya hati para penaja... Moga murah rezeki u all ye.. Sorry banyak banyak banyak kalau ada tertinggal mana2 penaja... Ya ampunnnnnn

Maka pulanglah kami ke pangkal jalan menuju rumah dengan hati yg senang...

6 comments:

Musliza Hasni said...

Byknyer dpt present..siap Ada inner lg..
Rajin la pakai CD ni..aku xpernah cuba sbb idak la rajin :-)

Azwani Shaari said...

hasni... asyfa ni aku dah start al malas jugakkk..pakai jarang2.. heheheh

ibuultra said...

Saya baru tengok ni. Syabas!

ibuultra said...

Saya baru tengok ni. Syabas!

dot shahnaz said...

Dear darl....

TQ for sharing this event..

Love
Committee of GCDC 2015.

Efah Mustaffa said...

bestnya. nak join jgkkk