CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Wednesday, June 8, 2016

EO Lemon & RC


Siap sedia utk dipos harini... EO Lemon dan RC yang sangat digemari customers.. 

RC stands for respiratory congestion. Boleh cuba utk masalah berkaitan respiratory.. Saya pun baru start guna utk rawat selesema saya dan Asyfa.. Utk babanya yang berdengkur tu, sapu gak semalam, still berdengkur tapi pagi tadi babanya kata dah tak sakit tekak.. 

Lemon biasa saya guna ketika anak sihat, just utk boost immune system dia... Biasa guna sblm dan selepas expose anak pada public.. 

Nak sembang panjang, boleh whatsapp saya 017.854.1083, kalau lambat reply harap bersabar ye, #MakAnakTiga ni.. Kihkihkih

#yleo 
#younglivingessentialoils

0 comments: