CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Sunday, November 7, 2010

Pertandingan Teka Duit Hadif :D

Assalamualaikum uncle & auntie semua... Ni Hadif pulak nak tulis.. Alhamdulillah, sebelum Hadif lahir lagi dah ada kawan2 mama & baba yang bagi 'angpow' dan hadiah kat Hadif.. Hadif seronok sangat2.. Terima kasih semua.. Yang kirimkan doa pun ramai.. Moga2 doa uncle & auntie dimakbulkan Allah.. Amin...

Btw, semua duit yang Hadif dapat, mama simpan elok2 dalam tabung botol susu yang Makcik Mimi bagi.. Mama tak masukkan kat bank lagi sebab mama pening kepala pikir nak bukak akaun apa utk Hadif sampai lah baru2 ni mama decide nak bukak akaun Tabung Haji kat Hadif.. Mama cakap nnti bulan2 mama nak buat potongan gaji sket utk akaun Hadif tu while baba pulak nak daftarkan Takaful utk Hadif.. Terima kasih ye mama & baba.. I love you both!

Semalam mama mula kira duit2 yang Hadif dapat tu.. Cuba uncle & auntie semua teka berapa jumlah duit yang Hadif dapat tu.. Mama kata mama nak bagi hadiah kpd sape teka dengan jumlah yang tepat atau hampir tepat.. Apa lagi, jom main teka2.. Mama kata Pertandingan Teka Duit Hadif ni terbuka kepada semua rakyat Malaysia samada blogger ataupun bukan cuma perlu mempunyai akaun email yang sah je.. Sapa nak teka, boleh tinggalkan jawapan kat ruangan komen & jangan lupa letak alamat email skali.. Satu email boleh teka satu kali je tau.. Sapa teka banyak2 kali mama tannak layan..

Tengok ni, besarnya harapan mama & baba kat Hadif.. Hopefully Hadif dapat jadi anak soleh kebanggaan mama & baba.. Aminnn.. (Eh eh, walopun Hadif pakai baju I Love Dad, Hadif sayang mama jugak tau.. Mana boleh tak sayang, mama dah supply susu segar penghilang lapar dahaga Hadif selama ni..hehehe)

Isk iskkkk, tengok baba ni.. Ada ke patut nak suap Hadif ngan wang ringgit.. Hadif tannak semua tu, Hadif cuma nak kasih sayang sepenuhnya je.. Hehehe

Haaaa, uncle & auntie boleh click the picture for enlargement.. Nilai yang nak diteka nnti letak titik perpuluhan skali ek, sbb ada syiling dlm botol tu.. Takyah la teka sampai ribu2, juta2, ada ratus2 je dlm tu taw..Opppsss, Hadif terbocorkan rahsia pulak.. Sorry mamaaaaaa...

Ok la, Hadif lapar susu.. Nak minum & tidur.. Jgn lupa teka tau, mana tau boleh jd pemenang, dpt hadiah dari mama Hadif nnti.. Tataaaaaa.....

17 comments:

Anonymous said...

harap lah auntie ja dapat....hadiah utk kahwin nnt...RM648.70....nie email..knpxpcy83@yahoo.com

Anonymous said...

RM895.90sen kekeke...
aza_idyllix@yahoo.com hahaha uncle menang maaaa huehuehue...

-zalehaj- said...

nk try jugak ler.... RM 755.50... hadif kira duit betul2 ekkk...
zlha183@gmail.com

ASMAH ANIZAN said...

Nak try jugak duit hadif.. RM865.00

husniyyah said...

ikut.pengalaman.anak.sdiri.lah.eh.hadif.dpt.rm3.5k!husniyyah_hanapi@yahoo.com.my

nikamirul said...

saya merasakan . Hadif dapat

rm1234.30

nikamirulfariq@yahoo.com

Anonymous said...

meh nak try..hmm..duit 50 hadif byk ke? mcm byk singgit je..hehehe...

rm 597.55. siap de 5 sen g..haha

shamimi49@yahoo.com.my

masz said...

dengan nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang...adakah RM456.70?
takde dateline ke ptndingn ni?hihihi
wardah_maz@yahoo.com

Anonymous said...

salam..
comel hadif 'berborak' ye...:)
akak na teka jugak..
lebih kurang RM870...

puspa_wangiN@yahoo.com;)

PakciQue said...

OK..mari meneka juga.

789.10

Cuba teka duit raya Aliesya plak?

Hazar El-Dien said...

wah! dah 10 org mencuba nasib...teruskan meneka ye...hadiah yg disediakan agak lumayan gak... :D

-Baba Hadif El-Deen

masz said...

en.hazar..takde dateline ke?? ke smpai jumpe jawpn bru tutup ni?

Nurraz said...

acik pun nak meneka jugak (bg pihak Hafiy)... :)

RM787.90

Cuba acik wani teka brp yg Hafiy dpt? (tapi takde hadiah la..hihi)

Hazar El-Dien said...

datelinenye akan dimaklumkan kemudian...sehingga kami dapat keputusan yg tepat @ hampir2 tepat...hehehe...

-Baba Hadif El-Deen

imaninarafizal said...

kakak Nina teka RM 789.50 -
rafi010304@yahoo.com

Anonymous said...

adek wani..kalau bab2 menilik ni mmg org lain takde can..mmg dapat kat i je lah..dah tanya tok moh siam...die royat..rm698.10...nurizan_azahanuddin@yahoo.com.my..bagi can la...

Anonymous said...

agak2 acik la Hadif dpt RM524.90 :) kan kan kan?

spanar_hidup78@yahoo.com