CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Sunday, July 24, 2011

TQ mumDreams & Pa&Ma

Saya layak memiliki baju T menyusu mumDreams kerana saya telah memiliki lima helai baju menyusu mumDreams dan berpuashati dengan kualitinya malah saya juga bertekad untuk menyusukan si manja selama mungkin.



Itulah slogan yang membawa kejayaan.. Alhmdulillah, tambah koleksi nursing t-shirt.. Koleksi mumDreams especially t-shirt2 nya mmg sangat terbaik & worth every penny! :D

6 comments:

Musliza Hasni said...

wah bestnyer..cepat2 pakai & post kt blog yer..aku dulu xterpikir pun nk beli nursing t-shirt ni..

cik fiza said...

wah dah ada LABELS baru..taula slalu mng peraduan..hehe..anyway tahniah!

Kasih Kita said...

Tahniah :)
Bestnya menang baju menyusu.

Azwani Shaari said...

hasni: ok2, akan dipakai pegi MV wiken ni.cewahh!

fiza: haha!satu lg kemenangan menyusul lepas ni..wehh bila mau turun KL ar?

KK: tq2..jom2 join2 contest:)

kasihkuabadi said...

memang tak salah lagi, fira ada tgk itu pic dalam PA&MA

Azwani Shaari said...

owhhh..itu kemenangan lain..akan di post lepas ni..hehehe