CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Thursday, December 17, 2009

Lagi Gambo Kawen

Assalamualaikum..... Lama betul x updet.. Aku masih lagi kat umah mertua ni.. Esok turun KL, pastu ke Cameron, pastu balik Kedah sat, pastu stay kat KL seminggu sblm balik semula ke Sarawak.. Setiap hari adalah penat sbb asyik berjalan2 ke umah sedara mara je.. Kenalkan menantu kaedahnya.. Tp best sbb si menantu x balik dengan tangan kosong.. Ada je kain pasang, kain batik atau tudung yg akan diberi oleh tuan rumah yang dikunjungi.. Makcik sukaaaaa :D

Btw gambo utk majlis kat umah aku (turqoise) masih belum siap diproses oleh encik fotografer, so aku masukkan sekeping dua je la dulu.. Tpnya gambo majlis di Klate (dark purple) udah siap jadinya aku masukkan yg tu la byk sket k.. Utk lebih gambo sila lawati web rasmi fotografer kami http://lurvemoment.com/

Walimah di Baling, Kedah

Majlis Kesyukuran di Kota Bharu Kelantan

Keluarga Pengantin Perempuan

Keluarga Pengantin Lelaki

Outdoor kat tali air depan umah

Sejak dah tua2 ni, ni la baru skali dpt kena dukung :D

Videografi @ Tmn Tengku Anis

Outdoor @ Pantai Melawi

Kilauan Cinta Panahan Asmara :P

Tain dan Peah.. Sungguh x leh blah.. hahaha

Smlm dpt satu berita gumbiraa... Org kata rezeki kawen.. Nnti la i bgtau, stlh dpt confirmation pihak berwajib.. U all jgn buat andaian rambang ye tentang berita gumbiraa i ni.. heheheh

6 comments:

Anonymous said...

cantik cantik cantik cantikkkkkk - akak ler..

Anonymous said...

puan wani dapat posting blk semenanjung ke??....hehee...

awat entri ckp perok nih...?u kan dah jadi org klate...kecek sikit.. ;p

btw...cantiks all d pics tuu..
u sgt cantik...

-cik shie-

cik S said...

bunting pelamin? ahahhaha :P

nurayunni said...

cantek...nie msti bunting pelamin kn...
tahniah.....

nuyui said...

wah.. wani.. kamu cantik sgt!!! suker3x.. uiks.. dah bunting pelamin ker??? wahahahaha.,..

Azwani Shaari said...

to kakespie:
tq2..ada lg gambar lain sedang menyusul..

to shie:
thanks sudi dtg.. blum dpt tukar maa.. berita gembira lain..

to cik s, ayuni n nuyui:
no lahhh..bkn bunting pelamin, tp doa2 je la ;)