CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Wednesday, December 30, 2009

Honeymoon @ Cameron Highland

Salam.... Ini adalah quick update kerana mata adalah mengantuk setelah pulang dari Low Yat dan Kekasih Halalku telah merembat sebijik DSLR Canon EOS 1000D.. Katanya hadiah perkahwinan utk diri sendiri..Huhu..

Btw, seminggu lepas wedding di Kelantan, sempat lah kami melarikan diri jap pergi ke Cameron Highland.. As usual surf kat ternet n booking honeymoon package utk 3D2N.. Cukup la tu kan.. Details ni aku bgtau kat bawah.. Kot korang berminat jugak ke... Tempat2 yang dilawati tu mcm biasa la kan.. So layan gambar je la....

The hotel: Rosa Passadena

Honeymoon Cake & Fresh Fruit Platter

Candle Lite Dinner & Bouquet of flower

Boh Plantation

Rose Centre

Strawberry Farm

Butterfly Farm

Steamboat Dinner

Kat mana2 ntah ni

Tata!

Nota Kaki1:

Honeymoon Package

Inclusive of the following :-

• Accommodation for 2 nights 3 days
• Daily breakfast
• Welcome drink upon arrival
• 01 set lunch
• Romantic Candle Light Dinner (1st day)
• Special Steamboat Dinner (2nd day)
• Fresh Fruit Platter
• Honeymooon Cake
• Bouquet of flower for the bride
• Country side tour 3 1/2 hours
• Tea/coffee making facilities in the rooms
• Upgrade to deluxe room (upon availability)
• Souvenier from Rosa Passadena
• Daily complementary newspaper

• 10% discount on beverages consumed from Pines Restaurant & Karaoke
• 10% discount on selected items from the souvenier counter

**RM600 NETT PER COUPLE

Nota Kaki 2:
Sapa dapat teka, di mana agaknya destinasi honeymoon ke 2 kami? Jawapan yang tepat akan menerima Fridge Magnet bertulis nama n tarikh perkahwinan kami...... ;) (Penyertaan dibuka kepada sesiapa yg x dtg my wedding..sbb yg dtg tu kompem dah dpt FM tu kan..)

7 comments:

puteri said...

pi langkawi lah pulak.

areknee said...

sabah! hehehe

z|Ha_J said...

Sarawak

kemat said...

mesti pegi sabah.. gunung kinabalu

izzud said...

bali!
(kalau betul, jauh magnet tu mengembara, hehe)
congrats wani - dari jauh :)

Azwani Shaari said...

Haaaa.... semua salah.... cuba lagi dilain program :D

a!eNa3013 said...

mcmane nk cari pakej cam ni ye sis?