CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Sunday, March 28, 2010

Bandung : Day 3 (17032010)

Hari ketiga bangun agak lambat, breakfast pun kat bilik je.. Janji dengan AngGa nak bertolak kul 9am, tp dlm kul 9.30am baru settled semua n gerak turun.. Huhuhu sungguh pelambat.. Plan hari ni masih nak ke Pasar Baru, membeli apa yg x sempat nak beli..hehe

Breakfast terakhir di Bandung


Belian hari pertama pun dah penuh sebeg, nak sumbat mana plak barang2 pasni?


Jubah utk diri sendiri, mak, mak mertua n ipar..


Baju batik utk bapa mertuaku


Lip lap lip lap mcm paddle pop la pulak.. x sesuai.....


Jubah untuk encik suami


Ok cun.. rembat dua..


Series mengira perbelanjaan..


Perut dah lapar, singgah lunch di food court.. (Jus Alpukat x dilupakan)


At Departure Hall....


Balik dalam kehujanan:)

Bye Bye Bandung, Terima Kasih B White :D

p/s: 3hari kat bandung ni, i rasa mcm queen control plak bila semua uang berjuta2 tu i pegang semua, sikit pun x bg kat encik suami (sbb dia mabuk tgk angka 0 banyak2) sampai dia nak masuk toilet pun kena patah balik mntk duit kat i..hehehehe

3 comments:

CaMaRPuTiH said...

Bandung adalah syorgaaa membeli-belah. mmg best gi sana... sker dianyer environment and weather.

dulu time pergi.. kita x pernah pegang duit... x reti nk kira... byk sgt 000000 hahahaha... dh mcm jutawan!

hazarl said...

hahaha kaya tul akak...
agak2 la kan,klu g jual spare part kete MIRA kt sana leh laku ke keskeskes...
akak dh jd jutawan segera utk 3 ari kn huhuhu...

Azwani Shaari said...

to aisyah:
tu la kan, seminggu pun x cukup kalo nak shopping kat situ..

to yie:
spare part kete kat sana melambak.. derang jenis jual tepi2 jalan je.. fuhhh...amik spare part kat sana, buat jual kat sini..hheehe