CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Sunday, June 20, 2010

Jalan Jalan Cari M A K A N

Cuti sekolah yang panjang telah menghilangkan mood utk updet blog.. Now dah back to school.. Kita mulakan dengan entry jalan-jalan cari makan sepanjang cuti skolah.. Wehee :D

All time favourite... Char Keaw Teow.. (Mali punyaa..)


Pulut Durian yang super sedap.. (Fresh dari pokok belakang rumah)


Seafood @ Tanjung Harapan.. Ni satu2nya tmpt nak makan seafood yang my husband n I suka pergi :)


Sate Kajang Hj Samuri (Nak makan yg kat Kajang gak, kat Ampang ke mana ke tannak.hihih)


Pizza Hut.. Yummiii


Spaghetti..


Choc Volcano


Chicken Chop


Maka, saya pun pulang ke Sarawak dgn hati girang kerana dah makan semua yg dihajati :D (Thanks encik suami n mak yg mmbuatkan impian makanan ku jd kenyataan.. Luv U both..)

2 comments:

nuyui said...

isk.. sedap nye pulut durian tu.. huhu..

nnt bila wani blk kl, nuyui nk bwk g mkn kat restoran arab plk! sedap.. huhu..

Azwani Shaari said...

wahhh.. best2.. bleh la bkk pose sesama nnti.. wani blk insyAllah few days sblm puasa :)