CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Friday, May 6, 2011

Clearance Sale!


Salam semua uncles & aunties... Since Baba dah belikan laptop kat Hadif ni, Hadif dah diberi mandat utk jd assistant mama uruskan Butik Semua Cantik.. Sebagai assistant yg baik hati, Hadif mau buat clearance sale utk 4 pasang kain sulam bunga timbul bidang 45 (baju 2meter, kain 2meter) dan sepasang kain sulam lukis tangan bermanik bidang 60 (baju 1.75meter, kain 1.25meter).. 5 pasang je tinggal, sangat2 sesuai utk dipakai di hari lebaran (raya dah x lama lg) atau dihadiahkan buat isteri/ibu/guru tersayang semperna Hari Ibu & Hari Guru tak lama lagi.. Sesuai juga dijadikan hantaran perkahwinan buat yg tersayang :D

Harga asal kain pasang ni ialah RM160 dan harga yang Hadif mau bagi hanyalah RM120 TERMASUK kos penghantaran..



Haaaa, nak tau cantik ke tak baju2 tu, ni yg dah siap dijahit dan dipakai oleh model butik kami yang mahu identitinya dirahsiakan..haha..Materialnya semi silk, mmg lembut dan sedap dipakai :D

CS01 RM120

CS02 RM120

CS03 RM120

CS04 RM120

CS05 RM120

Berminat? Hubungi mama Hadif di petak komen/email wani3009@yahoo.com / sms 017-8541083.. (If nak tunggu gaji pun bleh, booking with deposit saje dulu..)

Okehh, Hadif mau nenen dan tdo..Naniteeeee..Muahhssss

2 comments:

Miss Sunshine said...

Alalalala.. comel je hadif dengan laptop... Semoga jadi anak yang bijak tau Hadif..

Azwani Shaari said...

hadif says: aminnnnn :)