CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Wednesday, October 26, 2011

Mau Jadi Pembeli Bijak?

Kali terakhir aku ke spa yang betul2 spa ialah lamaaaa dulu beberapa hari sebelum nikah.. Rasa2nya kena charged dalam rm200++ untuk whole body punya rawatan.. Ada la segala facial, body spa, body massage, mandi bunga, urutan kaki etc.. Mmg berbaloi2 dan puas hati tapi kalau nak maintain tetiap bulan kuar rm200 utk manja kan diri, telan ayaq liuq gak laa nak bayaq :P

Jadinya, lepas kawen mmg xpernah dah ke spa.. Aku just dpt mantain body massage je sebulan skali masa kat Srwk di spa Makcik Sulu.. RM35 utk urutan 45minit.. Urutannya mmg sangat2 sedap tp x puas maa 45minit sajee.. Nak mntk tambah masa kang kena tambah duit skali, sayang duit la plak..Hohoho

Now, tak susah hati lagi utk ke SPA sambil berjimat...

Camne caranya???

MILKADEAL!

Milkadeal ni satu web yang mengumpulkan penjual yg ada produk/servis utk diiklankan kpd pembeli dengan harga yg sngt istimewa! Penjual mungkin syarikat yg baru naik so mau promo kasi harga murah dulu atau well established company yang nak cari new customer..

Camne nak tgk senarai barang/perkhidmatan yg ditawarkan?

Masuk ke web ini : http://www.milkadeal.com/
Register boleh guna akaun fb utk lebih mudah..
Browse through semua deal yg ada..
Tekan butang 'buy' utk mana2 produk yg mau dibeli..
Sedia utk bayar guna kad kredit atau internet banking (mbb2u/cimbclicks etc)
Print voucher utk digunakan..

Aku ada beli satu lamaaaaa bulan 3 dulu.. Beli masa kat Srwk lg.. Disebabkan expired date dia bulan Oktober, berkesempatan la nak guna kelmarin.. Apa yg aku beli?
RM36 instead of RM168 for a Jacuzzi Spa + Full Body Scrub + Hot Stone Back Massage + Aromatherapy Full Body Massage for 90 MINUTES at Eve de Beaute, The Strand [78% OFF]

Tak rasa teruja mau beli? RM36 je dapat jacuzzi, body scrub, body massage & hot stone massage? Mmg terbaik laa..

Ni tempatnya, Eve De Beaute.. Layanan & servis mmg tiptop.. Lega rasa badan, tertidur siap.. Lepas abis sesi rawatan semua, derang promote la pakej2 yg ada.. Tapinya acik kan penjimat, acik tolak la promosi derang, baik cari promosi kat MilkADeal kan lagi banyak yg murah2.. Hehe





Banyak lagi ada.. Pegi cari cepat :D

4 comments:

Kasih Kita said...

Cuba akak try tengok groupon. Best n murah jugak kat situ.
Jemput singgah ke kedai online saya :)
http://zianawanita.blogspot.com/

Azwani Shaari said...

groupon?xpernah try lak..akan dicuba..hehe..
owhh ada kedai sudah..ok2 akak jenguk ke sana:)

cik fiza said...

bestnya wani..thnx for the info!

Azwani Shaari said...

sila2..beli lebih sket voucher spa pastu hadiahkan kat aku..hikhik