CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Monday, September 9, 2013

Hari Sukan Tadika Naluri

Di hari cuti kemerdekaan yang lps, bergerak lah kami sekeluarga ke Taman Metropolitan Kepong utk memberi sokongan kepada Abg Hadif di hari sukannya :D

Masam sungguh muka tu.. X de mood di pagi hari...

Kawan dia sorang dah selamat menangis.. Abg Hadif ni tunggu masa je.. Haha

Cikgu siap2kan derang untuk perbarisan..

 Kening makin terangkat tinggi x pueh hati..

 Ucapan pengasas Naluri Centre..

 Perarakan bermula...

 Nyanyian lagu Negaraku dan Tanggal 31.. Dah sebek dah muka tu..

  Memanaskan badan.. Tang ni dia suka.. Siap boleh gelak2 lagi..

  Acara bawak jelly banyak2 letak dalam bekas.. Nanges dah..

 Ni pulak acara bawak belon isi air..

 Habis 2 acara tu baru la muka tu nak happy main2 bubble..

  Kebetulan family kat Kelantan datang.. Ni sepupu Abg Hadif, Yaya..

 Parents sendiri sampaikan hadiah kepada anak masing2..

 Bergambar beramai2 dgn semua ibubapa, guru dan anak Tadika Naluri..

Harap2 next year Abg Hadif akan lebih sporting dan ceria.. Time event ni genap 2 bulan Abg Hadif belajar kat sini.. Mama doakan agar semuanya dipermudahkan Allah, amin :)

2 comments:

Ummu Amar said...

hehehe..comel je tgk riak wajah anak yang berubah2

Azwani Shaari said...

tu la budak2 ni mcm2 ragam... nak frust pun depa kecik lagi.. layan kan je :)