CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Friday, July 10, 2015

Mahnaz Food

Rentetan kisah Dik Asyfa yg perabihkan semua kurma nabi yg hanya ada sekilo tu, kami decide utk pergi Mahnaz Food yang glamour ni... Kebetulan, baba depa ada show kat De Palma Sh Alam, terus la lajak ke sini....


Beraneka jenis teh... Mak beli teh rosemary sebalang :D

Barangan kosmetik pun ada...

Beli jugak Palestine Organic Extra Virgin Olive Oil (POEVOO)


Macam2 jenis kurma yang ada.. Pilih je mana yang nak.. Kurma nabi sekilo rm100... Iskkk nyesal plak kat madinah aritu beli sekilo je... Dah le SAR50 je sekilo...


Parfume feveret pun ada juai kat sini.. Mmg terbaik laaaa... :D

Yang ni pun excited gak nak beli... Ok sngt harganya.. Sedap ni buat mengunyah kala lapang.. kihkhih

Inilah hasil tangkapan kami... Mak letak harga & berat utk senang buat rujukan:

 500ml POEVOO RM53
800g mixed nuts RM33.92
1kg mixed fruits RM31.80
500g kurma nabi RM53
500g seedless dates RM10.60
500g red dates RM6.36
500g mixed jumbo raisins RM13.78
60ml black seed cold pressed oil RM21.20
 250gDried Figs RM10.60
 100gArabian Rosemarry tea RM10.60
285g Coffee Al-Azizah RM19.08
Nougat Delight RM15.90 
500g Roasted Apricot Seed RM21.20
400g Turkish Delight Hazelnut RM21.20

Harga mcm aneh dan x genap gara2 GST... Mmg banyak betul sumbangan kat negara ni... Isk iskkk iskkk

Makcik kecik ni dah penat.. Muka pun x berapa nak senyum dah.. Hahaha

Lps shopping, kita g iftar kat De Palma.. Ni Abg Hadif yg amik gambar... Punya banyak dia amik gambaq xde kepala... Huhu

No. 8 TP 7/5, Sime UEP Industrial Park, 40400,
Shah Alam, Selangor, Malaysia (Off Jalan Batu Lama, Behind Sekolah Menengah Teknik, Shah Alam, Batu Tiga, Sec 26)
Tel: (603) 5191 7402 / 3 - Fax: (603) 5192 7404
Toll Free: 1300-800-134
Mob: (60) 12-3119124
Email: g2279373@yahoo.com / info@mercucita.com
Website: www.mercucita.com

Sila lah ke sini, pengalaman shopping bagaikan berada di Madinah.. :D

1 comments:

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : melasian77cs@gmail.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini