CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Monday, October 26, 2015

Pakai Simkad Pun Untung :D


Ni projek tikus makmal saya!!!

Once tau pasal tone excel ni, hati berkata2 try je la... x rugi pun bertukar.. pakai meksis selama ni pun x dpt pape benefit pun... jd liabiliti lg ada la... tak cuba xtau ye dak... 

Dulu pakai meksis, topup sebulan rm60.. tone excel pun topup rm60 jugak sebulan... mmg x pernah lebih drpd tu.. rupa2nya dgn topup rm60 sahaja dh boleh dpt maximum komisyen sbyk 29%... Start pakai tone excel Mac 2015, mksudnya baru 6bulan pakai... Tak promo tara mana pun... Nama pun projek tikus makmal... Sharing kat FB rasanya baru 4-5x.. Yang join ada la dlm 10org... Tapinya 6bln guna tone excel dgn topup blnn rm60, saya dpt:

1. Free 2gb setiap bulan
2. Cash rebate 3% setiap bulan
3. AirAsia Big Point terkumpul dah 1050points
4. Setiap kali yg 10org kita rekemen tu topup, kita pun akn dibayar sama..

Hasilnya spt gmbr tersebut... Jadi lah kan... kita bkn serius sgt.. sambil buat core business dan terpaksa topup, baik topup dan dpt income.. wuhhuuuu... tu duit2 tone excel bg yg saya x pernah guna... rugi plak 10thn pakai meksis x dpt apa...

U all yg belum tukar telco tu, nk tambah rugi brape tahun lg plak?hihihi

Whatsapp 017.854.1083 sekarang :D

1 comments:

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : melasian77cs@gmail.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini