CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Friday, May 22, 2009

Marking Marathon



Gerak Gempur II dah bermula semalam n paper English baru habis tadi.. Aku pun apa lagi, marking marathon la start dari lepas Isyak tadi.. Tp, biasa la kan, being a typical me yang bukan lah boleh concentrate lama2 sangat, makanya satu kelas je berjaya aku habiskan malam ni.. Tu pun dah lenguh di sana lenguh di sini.. Rasa mcm nak reward diri dengan pergi berurut pagi esok, tu pun kalo bangun awal la.. Ni dah pukul 2.57am pun x tdo lagi, mau terbabas esok..Huhu

Esok (Jumaat) hari terakhir aku kat sini.. Sabtu pagi dah gerak ke KK, flight kul 3.45pm.. Barang lum kemas, baju2 belum basuh, exam paper lum habis tanda.. Adoi laa banyak keje.. Tp kan tadi, hilang letih kejap tgk markah bebudak ni.. I'm impressed.. Almost 80% menunjukkan improvement yang membanggakan.. Kalau dalam gerak gempur 1 dulu, 8 orang je A, skang dah naik jadi 14orang.. Dulu 10 orang dapat B, sekarang 11 orang.. Paling best, dulu ada 8 orang dapat C, sikalang sudah tinggal 1 orang je C dan xde yang fail.. Alhamdulillahhhh :D Ni yang semangat nak ngajar.. Tak sesia aku umpan depa dengan hadiah2 yang pelbagai.. Worth it!

p/s: sebelum ni hari2 i'm counting the days, biar masa cepat berlalu n dapat balik semenanjung.. Sekarang tinggal SEHARI je lagi sebelum fly balik.. Harap2 masa berlalu perlahan2 sampai aku berjaya settled kan kerja2 yang melambak ni.. Huhuhu..

2 comments:

saiful said...

Bagus... Bagus...

anema said...

Get $125 in 24hours if u sign up today! This Affiliate programs Rock. You also could earn $3000 montly. Isn't it great? Real Money come to you...

http://anema-people-search.ws/tissa.htm