CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Wednesday, September 30, 2009

Raya terakhir sebagai.....

anak gadis?? (InsyAllah kalau panjang jodoh nak nikah hujung thn ni ;))

Assalamualaikum... Lama sungguh x menulis kat blog ni sampai rasa dah hilang skil menaip.. Balik je kampung terus hilang ketagihan terhadap internet padahal terasa mcm banyak gak nak dikongsikan...

So, raya pun dah berlalu.. Sekarang adalah masa utk kembali tekun mengajar menghabiskan silibus yg banyak lagi (year 1, byk lagi blum cover sbb P&P berlangsung dalam keadaan sngt perlahan..year 3 dah masuk last chapter..), mengqadha puasa + puasa sunat 6 dan menghadiri majlis rumah terbuka yang berkoyan2 banyaknya.. Series banyak sehingga jadual aku dah full dari smlm hingga Sabtu.. Setiap mlm ada open house.. Will talk bout that later..

Dan hari ni, Alhmdulillah genap sudah usiaku 26thn mengikut kalendar Masihi.. Masih banyak impian belum tercapai, tp ada jugak la perubahan satu dua.. Birthday tahun lepas, masih bergelar pelajar maktab, thn ni udah keje.. Thn lepas masih single, thn ni sudah ada ikatan walaupun blum sah.. Thn lepas tak lengkap lagi berjalan2 ke semua negeri di Malaysia, thn ni dah berjaya habiskan 14negeri..

Thanks kepada semua yg wish.. Sms dan wish kat fesbuk la yg banyaknya.. Saya hargai semuaaaanyaaa, thn depan jgn serik2 nak wish lagi yer.. My pupils pun ada yg wish kat kelas tadi, hairan jugak la sbb aku mmg xbgtau pun psl besday2 kat bbudak ni.. Kpd yg belum wish, takpa masih boleh wish kat ruangan comment (psiko x, mengharap org wish..hikhik) Disebabkan kat sini xde secret recipe, xde kedai kek yg boleh diharapkan halal, xde tmpt mkn yg best, maka xde la sambut2 ni.. Siang puasa, mlm serbu open house.. tu jek la aktiviti spnjng syawal..

Ok la, mari layan gambar sepam dua.. Byk gambo tp mls dan x reti nak edit cantik2, end up malas nak letak banyak2.. Huhuhu.. Mari layan wajah2 kesayangan hamba ;)









6 comments:

Nurul said...

tahun terakhir beraya sbg anak dara. Semoga dipermudahkan dan dikuatkan jodoh kalian..amiin

puteri cahaya. said...

Alhamdulillah... Congrate Wani~

The Moon Hapiz said...

tahniah 2x.. cpt2 a nikah.. :)

Azwani Shaari said...

to kak nurul: aminnnn :)

to puteri cahaya: thanks ye :)

to hapiz: insyAllah, thnks btw :)

Anonymous said...

tahniah wani k.ifah ucapkan...semoga dipermudahkan perjalanan majlis nanti ye..

Azwani Shaari said...

thanks kakak!