CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Wednesday, January 6, 2010

Selamat Tinggal Kulit Bermasalah (Chewahhh)


Dengan tersiarnya testimonial berikut di dalam Majalah Mingguan Wanita yang lepas, maka penulis telah memenangi pakej percutian untuk 2 orang ke destinasi berikut......
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
BANDUNG, INDONESIA...........

InsyaAllah itulah destinasi honeymoon kami kali ke 2 nnti =)

8 comments:

areknee said...

wahhh hebatnya cik wani... CONGRATS!!!! mmg rezeki kahwin ni... hehehe...

alaaa tp jwpn sy salah r... sadiss2 T.T

z|Ha_J said...

congrat wani... nnti bleh bwk wang juta2.. shopping di bandung best bangat...

nuyui said...

pergh.. best tu wani.. famous u.. hehehehe...nnt jgn lupe beli souvenir tuk i k.. ekekekkee

linazamaba said...

majalah mingguan wanita cover gmbo sape nih??? produk pe wani pakai..siap dpt pakej pelancungan ek..

Azwani Shaari said...

to areknee:
alhmdulillah, dpt tau mng ni pun masa baru seminggu kawen.. mmg rezeki.. xpe, nnti sy buat contest lain plak utk FM tu.. hihi

to zlhj:
tu la psl, byk giler FOs kat sana, tp xnak buang masa shopping je, nak pi sight seeing kat kawah putih and tangkuban perahu, insyAllah:)

to nuyui:
tu la, kalau kena kuar duit sndiri lambat lg la kot nak pi.. duit dah abih kawen... kalo u masih dlm ingatan i kat sana, i belikan k.. haha

to lina:
mingguan wanita hujung dis, cover gambo syarifah soofia... pakai B White.. rezeki kot dpt no 2..:)

enciksani said...

: tahniah LAh weh...rezki kawen tuh...syukur ehehhe

puteri said...

wah..tahniah. :)

Azwani Shaari said...

thanks2:D