CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Saturday, January 1, 2011

3.6.5

2010 telah melabuhkan tirainya.. Kita imbas kembali Januari-Disember yang penuh makna, penuh warna-warna cinta ;)

JANUARI

25hb - 1st time dapat tau pregnant..

29hb - 1st time ucapkan Selamat Hari Lahir utk seseorang bergelar suami..

MAC

15-17hb - 1st time honeymoon ke Bandung, Indonesia

APRIL

15hb - Cuba2 involve dalam bisnes jual kain2 pasang menggunakan nama SEMUA CANTIK.. Nama ni terilham masa tgk sebuk english course kat Limbang.. Ada kain2 baru sampai kat http://www.facebook.com/semua.cantik

MEI

30hb - Scan 3D & 4D

JUN

5hb - 1st time shopping utk baby

OGOS

9hb - Maternity Photoshoot

12hb - 1st time memiliki kereta

SEPTEMBER

2hb - Kelahiran yang teristimewa

13hb - Raya bertiga!

OKTOBER
15hb - Gambar maternity photo shoot menang tempat pertama PA&MA Romantis :)

NOVEMBER
15hb: Result pertukaran kuar.. Tidak diluluskan untuk bertukar ke Selangor.. Mencik, mencik.. Malas nak print screen result yg mengecewakan tu :(

DISEMBER
5hb: 1st anniversary! Celebrate kat secret recipe aje, sbb masa tu kat Klantan & xtau sngt tmpt makan yg besh (nk makan yg western mlm tu), so g SR aje laa.. huhu.. gmbr dlm laptop en suami la plak....

Alhamdulillah, diizinkanNya utk bernafas di tahun baru Masihi ni, moga2 yang baik2 aje la thn ni.. Moga2 x lama lg dpt berita gmbira bertukar ke gombak/selayang, moga2 aku xperlu balik mengajar kat Srwk lagi.. Huhuhu, aminn :)

4 comments:

Cikgu Nurin said...

Akak doakan segala yang terbaik buat Wani....sayang kamoooo....

CeMoNG said...

Selamat tahun baru 2011 utk wani sekeluarga..Buka lembaran baru dengan positif insyaAllah yang terbaik akan menyusul..Wish u all the best sis..! :D

daisy said...

tahun yang indah ~

Azwani Shaari said...

kak iza: sayang kakak jugeee.. nextweek nak turun kl,ada rezki leh jumpa2 ek :D

kak ning: slmt utk akak juga. moga yg baik2 belaka:)

daisy: alhmdulillah, cuma yg ujung2 tu je x brape nak indah :(