CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Wednesday, November 25, 2009

Undangan Majlis Perkahwinan

Assalamualaikum wbt.. Dengan rendah hati, saya ingin menjemput semua pembaca CikWaniOnLine utk menghadiri majlis perkahwinan saya seperti butiran di bawah:



Mai jangan tak mai noo.. Ceq x sempat nak hantaq kad dah.. Mana yang dpt tu kira bertuah la:P

9 comments:

areknee said...

thanks cik wani atas jemputan kenduri awk ni... So sorry I cant make it =( Nway, congratulations!!

Juwairiyah said...

kak wani.. ni iriy, ingat lagi x? lama eh kita x contact. selama ni saya jadi silent reader jerp.. hoho, jauh sgt lar, utara selatan, nak pegi camne. ucapan je dah boleh ea. kak wani da nak kawen da~! phewit~!

btw, saya form 5 tahun ni. tgh spm, gulpp..

Nurul said...

wahh..saya rasa saya pun bertuah tapi kad yang saya dapat tuh lain aar design nyer..anyway, congrats eh..semoga rumah tangga yg dibina sentiasa dirahmati ALLAH..amiin...semoga dapat anak2 yng soleh dan solehah...

CaMaRPuTiH said...

congratulation... moga kekal bahagia bersama ke akhir hayat.

Azwani Shaari said...

to areknee: huhuuhu, xpe la nak wat camne..

to iriy: off course le akak ingat, dulu masa baru kenal, iriy baru nak upsr kot.. kejap je masa berlalu kan...

to kak nurul: thanks kakak, doa2 kami murah rezki dpt anak sepasang gak mcm akak :D

to aisyah: amin atas doa..thankss ye..

nuyui said...

cik wani.. wah.. pasni kena panggil pn wani dah.. ekekeke.. tahniah ek.. smoga gembira hingga ke syurga.. InsyaAllah.. sori lah x dpt dtg.. ape2 pun.. nnt kita jumpe kt kl ek.. :) again, congratz!

Juwairiyah said...

wahaha, ingat lagi masa lepas upsr dulu.. haha, celik it betul saya neh.. ngeh3

Azwani Shaari said...

to nuyui: thanks2.. insyAllah ada rezki jupe lg..

to iriy: ingat..mesti ingat punya..:D

Anonymous said...

Salam Wani..
Sori xdpt p Kenduri Wanie, hari2 yang busy bila balik kg. Dah plan nk p kenduri Wanie kat Kelate, bertembung plak dgn kenduri kawin sepupu.. Apa2pun K.Nah doakan Wanie n Hazar berbahagia selalu. Tahniah kerana dh dpt jwtn tetap. Rezeki Wanie tuh..