CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Thursday, January 21, 2010

Pre loved Chiffon Azkia

1) Baju Kurung Chiffon Azkia Intan


Description : Fully lining chiffon

Size: M, Shoulder: 14 - 14.5, Bust: 38, Waist: 35, Hip: 40-42, Length: 31-33, Sleeve: 21-22

Condition: Very Good. Worn 2 times only. (For nikah + outdoor)

Retail Price : RM180

Selling Price : RM130 only! (including postage + FREE kain putih jahit sendiri utk pakai nikah ala2 duyung x brape nak duyung..)

Status : SOLD to neena

Set kurung chiffon azkia

Kain jahit sendiri guna untuk nikah

Ada kotoran n kesan pen sket, tp x effect sbb bahagian atas kain..



2) Tudung from http://ilurvefashion.blogspot.com/

Description : Chiffon fabric + small awning + beads (warna putih, beads pun putih..)

Size: +- saiz tudung bawal

Condition: Excellent.. Wore a couple of minutes only.. (just utk amik gambo banner kawen)

Retail Price : RM70

Selling Price : RM50 (Postage Included)

Status : SOLD to zue..



3) Tudung from http://ilurvefashion.blogspot.com/

Description : Chiffon fabric + small awning + beads (warna krim, beads merah..)

Size: +- saiz tudung bawal

Condition: Good (wore 2 times only)

Retail Price : RM70

Selling Price : RM45 (Postage Included)

Status : Available


Gambo guna camera henset je ni..

To those yang interested boleh email ke wani3009@yahoo.com

------------------------------------------------

Citer lain, my sisters ada buat blog yg jual macam2 ada such as telekung n smocking dress from Vietnam, kopi hutan etc etc..

So, sila la melawati mereka di http://norazwarehouse.blogspot.com/

10 comments:

kak cida said...

uikss.. gmbr sy tlh digunakan secara tidak langsung. Samannnn.. ekekeke..

Azwani Shaari said...

Wohaaa.. kredit kepada cik ceda yang berbaju merah membawa dulang cincin ke masjid.... tenkiuuu kakak!:D

nuyui said...

uiks.. x syg ker nk jual tu.. wani.. tahniah ek.. bakal ibu.. hehehe...

Azwani Shaari said...

thanks nuyuii :)

Anonymous said...

salam cik wani..
canteqnye chiffon azkia cikwani. mcm menambat hati je. dah lah kite mmg white addict.mne cikwani beli ni?

Azwani Shaari said...

salam..
baju tu beli kat satu butik kat damansara damai, tp x ingat la plak alamatnya.. kalau nak, baju tu avail lagi :)

maz said...

maz tgk de gak bju tu kt mamilaya.blogspot.RM180.nnt kite balik ukurn "badan sendiri" dulu smd padan tak saiz M tu. huhuhu.

Azwani Shaari said...

to maz: ok, kalau berminat boleh roger2 saya k :)

Anonymous said...

salam kak,
baju putih tu available lg x..?
saya berminat :)

email saya k.
saggi_linia[at]yahoo.com
-nina-

Azwani Shaari said...

email sent:)