CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Thursday, September 2, 2010

Just Sedikit Intro... :D

Salams to all... Alhamdulillah, my wife telah pun selamat melahirkan babyboy pada jam 12:43 tgh 02/09/2010 bersamaan 23 Ramadhan 1431 H secara normal... thanx atas doa kawan2, my wife berkirim salam kepada semua... baby dilahirkan di Hospital Selayang dengan berat 2.7 kg... sedikit intro sebagai pengenalan daripada baby WAN HADIF EL-DEEN

-Hazar El-Dien






*Gambar agak kurang berkualiti coz hanya menggunakan hs cap itik aku...hehehe..terlupa mau bawa DSLR daa... :D

13 comments:

areknee said...

Tahniah cik wani & hazar!! sgt kiut baby korang.. MasyaAllah :))

kpd cik wani, selamat berpantang k.. selamat fully BF baby kamu... caiyokk! heee~

Azwani Shaari said...

thanx sedari...hehehe...kalau xde ape2 aral, esok wani akan kuar wad lah...doakan sama eh!

-Baba Hadif

Aishah fuad said...

assalammualaikummm kak wani...

alhamdulillah,selamat semuanya...happy confinement kak wani...nanti kak wani kongsi lah pengalaman baby delivery & hospital service bile kak wani dah sihat & cergas... :)

p/s -baby kak wani kiut,kiss kan untuk saya ye... =)

masz said...

cikwani..tahniah! selamat menjalani fasa hidup yg baru.

ARNA said...

Tahniah :)
Comelnya. Selamat berhappy moments with your baby

lin said...

tahniah wani.

linazamaba said...

akhirnya...tahniah wani...tgk pic outdoor wani mcm besa je perut..tp bby x besa sgt ek..ok la kan..pasni leh kasi hadif montel2 lagi..hehhehe...seronoknya :)

Nurul said...

tahniah! alhamdulillah..masih di hospital ker? kalau masih kat hospital boleh la pergi tengok nih

Juwairiyah said...

tahniah kak wani~!

Anonymous said...

salam wanie...TAHNIAH! dpt baby sihat,comey & sempurna...alhamdulillah..neway wanie menten cun & comey wlpn lepas bersalin..cayalah..menten tuuu...hehe
Hadif comey sgt..pasni leh la oder USANA kat wanie klu peknen..hehe
jumpa lagi - kaksespie

Kemat said...

Tahniah buat kalian sekeluarga. Makin meriah la raya tahun nie. Salam Aidilfitri.

- Kemat, Isteri & Husna -

saiful said...

Tahniah Wani,

Alhamdulillah... Dah jadi seorang ibu...

Azwani Shaari said...

aishah: thanks. insyAllah satu entry akan dibuat nnti :)

masz, arna, lin, iiriy: thanks ye aunti semua :)

lina: doc kat lawas pun ckp baby ni besar, mujur la x besar mana, tu pun dah azab nk kuarkn..huhu

kak nurul: balik kedah sudah..huhu

kak espie: wahhh nk usana siap.. beres! ni tgh monitor berat badan dgn my tanita..hihi

kemat: thanks.. klu raya kat baling, singgah la umah..

abg saiful: thanks :)