CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Friday, June 17, 2011

Bye Bye Borneo

Wahhh, life adalah sangat2 bizi sampai xde masa nak on laptop.. Apentah lg nak updet blog, mmg x berkesempatan.. Alhmdulillah, seperti yg dah ramai tau, aku dah bertukar balik ngajar kat KL (later on la citer psl life skang), so sebelum pos kereta balik KL, sempat la jln2 pusing borneo dulu ngan family..

Ni gambar last day kat skolah.. Honestly, mmg best mengajar kat SK Pusat Lawas ni.. Pentadbir yg memahami, rakan sekerja yg sporting, budak2 ok, keje pun x banyak.. Tp tu la, ada tanggungjawab lain yg lebih besar menanti kat semenanjung :)

Ni plak keluarga kami kat Sarawak (pengasuh Hadif).. Hadif beruntung dapat pengasuh yang baik & layan dia mcm anak sendiri.. Satu family sayangkan Hadif, lgpun derang jaga Hadif sorang je.. Allah swt sajelah yg dapat balas jasa Kak Kiah & Abg Sa'di sekeluarga atas kasih sayang diorang kat Hadif.. Kalau ada umur yg panjang boleh kita berjumpa lagi :'(

Hadif buat muka serius kening The Rock..Haha

Jalan2 @ Tg Aru

Adam, Nora, Afeef, Mak, Mimi, Hadif, Aku, MyHazar, Abg Mie (sumbat semua dlm itu grand livina)

Desa Cattle (Ala2 kat padang ragut New Zealand x?hehe)

Hadif tgh tdo time ni, sian dia sampai demam kuat sangat berjalan..

p/s: Macam nak beli apartment area Gombak/Selayang/Bt Caves/Kepong (asap).. Budget dlm 130k, any suggestion? (dah tgk kat mudah.my & hartanah.net so sila jangan bagi cadangan soh cari kat situ ye, hihi)

4 comments:

Miss Sunshine said...

Wah... bestnya akak dah dapat pindah.. Nak ikut2! hihi.. Akak, bile akak bgtau pasal kawan kak tu.. risiko jugak kan.. tapi bila saya ddk kuching, die kat sandakan.. banyak jugak kos flight kat situ.. sebab takde flight direct keching-sandakan...huhu. Akak doakan untuk saya ye. Saya nak cuba je mintak tukar.. Ade rezeki, adelah kak...
Nanti akak update life baru akak di samping family tercinta ye.. ^_^

Nurul 'Ain said...

indahnya dh dpt pndh sjung..huhu..bila ain pulak nk dpt pndh..xsabo rasanya...anyway, tahniah n slmt menambah anak...dah dok skali la katekan...heheh

Zuraidah said...

Tahniah! Akhirnya pindah jgk.. Ko ngajar kat mana nnt? Nnt klu stabil, meh la dtg umah..

Azwani Shaari said...

MS: xpe kalo terpaksa berjauhan awal2 kawen, mengajar erti rindu yg sbnr..hihihih..tp moga2 dptla awak tukar, amin:)

ain: hehehe..hadif kuat jeles maa.. nak manja2 ngan baba dia pun dia xbg, mcm mama ni dia sorang yg punya..mmg xleh ada adik lg.hihih

zue: ngajar segambut je..ko stay mana skang?