CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Tuesday, May 14, 2013

Akan Datang.....

Shoot rumah utk sebuah majalah..

 Makcik tak pernah beli bunga.. Ini bunga pertama dibeli utk hias rumah ni..Haha

One Happy Family :D

5 comments:

Azria Azman said...

Wah.. bestnye. lawa rumah wanie. tahniah :)

Azwani Shaari said...

dekya: xde la deqya, biasa je, low cost apartment, cuma saje la nak share idea sket mcmana nak manfaatkan seluruh ruang yg kecik agar dpt digunakan secara optimum..

linazamaba said...

wow mmg layak masuk majalah...kuar kat majalah ape ni nanti?

Teena Tna said...

Pandai lah sis hias rumah, cantik & kemas jer..

Azwani Shaari said...

lina: insyAllah MW keluaran 31mei.. opsss terpecah rahsia... hihi

teena: banyak cedok ilham majalah deko je ni, pastu try n error :)