CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Sunday, November 23, 2008

The Convocation

Semalam adalah hari penat2 sedunia.. Pagi tu siap2 nak ke konvo Fikri.. Dia dah abih study kat Kolej Islam Antarabangsa, tp konvonya di UIA.. Sampai kat UIA dalam kul 10am.. Ingatkan xde la kena tunggu lama coz Fikri kata dia kuar dewan dalam kul 11.30.. So, pi la jalan2 temankan Mr Hazar cari bunga dulu utk adiknya Fikri itu..

Abih cari bunga, dok layan amik gambo n borak2 laa.. What a small world, dlm org yg ramai2 tu, jumpa Fateha la plak.. Dia dtg utk konvo kezen katanya.. Tak lama pas tu, Anis lak sampai.. Konon2 nak tunggu sampai 11.30am, skali Fikri amik scroll utk sesi ke-2.. Kul 12.30pm baru start.. Adoiii sungguh lama la kena jd penunggu.. Hehe, so masuk la auditorium dulu.. Dpt la duduk2, borak2 hingga nak tertidur rasanya dlm bilik air cond tu..

Sesi ke 2 abih dalam kul 3.30, settled segala bagai, baru kuar pi makan.. Lunch kul 5.00pm tuu.. Restoran Denyutan Lidah.. Apekah namaaa?? Aku rasa dia letak nama Denyutan Lidah sbb mknn dia pedas2 so bila mkn tu rasa berdenyut2 jek lidahh.. Hahaha..

Lps mkn, singgah umah sewa Mr Hazar (1st time guwa masuk ruma sewa beliau), coz family dia dah nak balik Klantan.. Singgah solat Asar n rehat2 sat.. Pas family dia balik, teman gi hantar Aathirah balik kolej kejururawatan kat Sg Buluh lak.. Then visit kawan Mr Hazar kat Pusrawi, singgah dinner kat Bdr Seri Permaisuri n pulang ke pangkal jalan menuju rumah.. Sampai umah, terus flat.. Tidur x sedarkan diri.. Huhuhu..

Tak banyak sngt gerai jual bunga..

Kamilah, Cik Wani, Izzati, Ummi, Aathirah

Congrat bro =)

Me and Fatehaquote..

Saya adalah paling tinggi dengan bantuan high heels.. Hehehe

p/s: jawapan utk soalan 4vs1, ada di updet dalam entry di bawah

10 comments:

blokdrive said...

dah macam family sendiri dah. bila majlis?

Azwani Shaari said...

to blokdrive:
Saya tunggu majlis en saad dulu laa :)

asm said...

bla tgk org konvo teringat konvo kt utm dl, hehehe

Sufi Idany said...

Semoga kebahagian yg ada ni kekal selamanya.... hargailah mereka yang sentiasa ada utk kita sekali pun kadang2 kita terlepas pandang padanya..... jgn lupa jemput.... huhuhuh

ida said...

sy nak tulis sesuatu tapi sy takut ada org marah saya. jadi nanti sy tulis ketika kita chatting ya. ahaha.. ;)

Azwani Shaari said...

to asm:
yaa, silakan terkenang :)

to sufi idany:
thanks sistaaa :D

to ida:
o0o0o.. ada hati nak mengumpat guwa ya!mari kita di chatting..

areknee said...

anda ditag! sila ke blog sy.. hehehe

FaRaH said...

heheh... bahagia ye anda.. janji anda pada saya camane? hihi..

p/s: nape e-man tutup muka dia? panas sgt ke dik? ehhee..

syida said...

waa..baju sulah siap woo..

itu kain wa belom antar kedai meh:P

Azwani Shaari said...

to areknee:
owhh tidak mungkin.. sy o9 dirumah sahaja.. sentiasa free hair.. huhuh

to farah:
owhh..ingat janji tu.. hehehe, bleh tuntut masa YM bebila nnti :)

to syida:
huhuh, ko x wat lagi ek baju tu.. bila nak bersedondon nya..