CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Saturday, November 1, 2008

Good Luck Cik Wani

Isnin ni saya dah nak exam! Huwaaaa, neves tau! Wakaupun hanya 2subjek dan 3kertas, tp banyakk gilllerrr nak baca.. Nama pun paper Ilmu Pendidikan, segala mcm teori nak kena ingat.. Jean Piaget, Bandura, Eric Ericson, Arnold Gessell (just to name a few).. Paper Pemulihan pun sama laa.. Banyaaaakkk nak kena baca + paham + ingat.. (Ni bukan merungut tau, ngadu jek..hehe)

So dikesempatan ini, saya ingin memohon jutaan kemaafan dari kawan2 semua jika ada salah dan silap.. Moga saya dapat menjawab soalan dengan tenang dan mencapai keputusan yang cemerlang.. Mari lah kita berdoa, "Ya Allah, Kau tenangkan hati Norazwani Shaari @ Md Noh dan semoga dia dapat menjawab soalan sebaik mungkin dan mencapai keputusan yang cemerlang, ameennnn.."

Anda baca ayat di atas? Terima kasih kerana telah mendoakan saya.. Moga doa tersebut dimakbulkanNya :) Ok laa, saya yang berperasaan perasan sibuk ini mengundur diri dulu...

Nota2 saya.. Ohhhh byk nya nak baca..

Kotak A4 tu la meja study saya bila nak buat calculation.. Huhu

10 comments:

HaZaR eL-DieN said...

uiks....macam ku kenal je buku IP KPLI tu...buku tu dah melahirkan student yg dpt pointer 3.82 tau...

wish u all da best k!! lakukan yg terbaik...banyakkan berdoa...semoga ALLAH permudahkan segalanya...

z|Ha_J said...

Semoga success!! Ameen.. bnyk2 kan berdoa... Chaiyok!!

Azwani Shaari said...

to hazar:
hehehe tu buku abg.. buku yg berjasa.. thanksss soooo muccch :D

to zlha:
ameennnn.. thanks kakak :)

muzem said...

Goodluck..
Sori, jarang dah online.. Ni tips IP:

Classrom discipline management
Jean Piaget
Statistics (Mean, mode, median)
Individual differences
Motivation
Falsafah Pendidikan Kebangsaan
Profesionalisme Perguruan
Akauntabiliti Perguruan

All the best!!

Azwani Shaari said...

tp muzem:
thankss.. gud luck utk awk juga:)

PakciQue said...

wah..siap ade tips2 lagi...

kemat said...

wish all the best

Azwani Shaari said...

to pakcique:
alhamdulillah, almost 70% soklan spot masuk exam td.. 2hari lagi exam.. huwarffffhghh

to kemat:
thanks :D

nur'ain said...

uiii...seriau je tengok buku skang ni.

msa sy dulu, kotak A4 tu mmg sangat selesa nk digunakan utk study math. gaya bebas lagi :D

semoga berjaya ye kak wani..^_^

Azwani Shaari said...

thanks ain.. dah abih pun exam! sungguh lega :D