CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Sunday, August 31, 2008

Ramadhan Kareem, Allahu Akram

Assalamualaikum.. Alhamdulillah dah selesai terawikh malam pertama untuk Ramadhan tahun ni.. How time flies! Rasanya, baru jek lagi aku sambut Ramadhan kat USJ tahun lepas dan tahun sebelumnya di Bangi.. Siap eksiden2 lagi cium kete time balik terawikh.. Tahun ni dah berterawikh di Cheras lak.. Next year dah posting, xtau laa plak terawikh di mana (InsyAllah jika panjang umur).. Selamat menjalani ibadah puasa untuk semua muslimin dan muslimat :)

Cuti 3hari yang amat besh.. Dapat rilek dan qadha tido yang tak cukup akibat kena submit assignment KKBI.. Dah hantar petang Jumaat tu mmg lega sangat2.. So td kuar laa berjalan2, makan2 siang utk kali terakhir sblm berpuasa.. Cadangnya nak layan Wall E (atas cadangan pakcique), maka pergilah kami ke Jusco Cheras Selatan utk kali ke-2.. Konon2 tak sesat dah laa, rupa2nya sesat larat jugakk.. Bear in mind, next time nak pi, lepas je tol batu 10 tu, amik exit yg ke3, bukan yg pertama atau kedua.. Called Syida nak mntk petunjuk, dia ada klas laa plak..Huhu sebbaik jupe gak akhirnya..

Konon nak layan kul 1.30pm, tp full.. Nak tunggu kul 3.30pm, tp dah janji nak jupe Nora kat Jusco Maluri (kes tak jupe jusco cheras sltn).. So gerak laa balik dengan tangan kosong.. Singgah pizza hut Maluri dulu b4 masuk Jusco.. Winduuuu sama Adam..

Ok, layan gambo sket ;)

Makan siang terakhir sblm berpuasa..

Aummmm..

Adam ngantuk laaa.. Jangan kaco bleh?

7 months old Ahmad Adam Raime

Ok semua, jgn lupa niat puasa.. Wassalam

9 comments:

Hafizi@Acik said...

Waalaikumussalam Kak Cik...
Selamat menyambut & mengimarahkan bulan Ramadhan jua utk Kak Cik~
Stay comey!! (Wink!!!!*)

ajakrebyz said...

amboii... sedapnyaa... ;)

Azwani Shaari said...

To Hafizi:
Thx! selamat berpuasa, selamat semuaaaa :)

To Ajakrebyz:
Sedap..sedap.. lapo balik dah ni.. hehe

nur'ain said...

kak wani!

selamat berpuasa...^_^

maap zahir batin

Azwani Shaari said...

to nurain:
ain!
selamat berpuasa juga :)
tomeyy laa budak dlm pic tu..

sakinah said...

wah sempat makan terakhir sebelum pose dua dua
jeles sy xdpt sme abe sy hoho

Azwani Shaari said...

to sakinah:
xpe, nnti bleh bbuka sesama encik abg ek :)

syida said...

salam ramadhan:) trus dpt mrkah present'n aku ri 2..4/5..ok r 2 kn..

Azwani Shaari said...

to syida:
congrato :) slmt berbuka puasa..