CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Wednesday, March 9, 2011

Babies.....Don't Do This At Home!

Td mama tinggalkan Hadif lena dlm buaian while mama pun gi la dapur nak blend bubur nasi Hadif, siapkan cooler bag isi ebm, prepare bekal mama bawak g skol (jgn x percaya i bawak bekal g skolah..haha) etc etc..

Skali jenguk ke bilik, Hadif dah bukak mata tp still dok senyap2 dlm buai.. Mama pun sambung la keje.. Skali dah lama sngt dok kat dapur tu, tunggu Hadif bunyi tak bunyi2.. Hadif ni slalunya kejap je dah boring, sure berbunyi2 mau diangkat..

Skali pergi jenguk lagik........................................

Hadifffff, jgn terjun lg.. Mama nak snap pics dulu..

Aihhh, sket je lg bontot tu nak jatuh..

Nampak je mama, terus sengih2 sua tgn.. Kaki tu dok tegak dah, mau meluncur... Adehlaaa

10 comments:

Miss Sunshine said...

Amboi hadif.. dah pandai ye sekarang... kreatif die ni kak... hehe

Cikgu Nurin said...

ha ha ha....dah pandai...tak lama lagi mesti hadif cakap...'mama...look... i'm big now...plis mama,get me a little adik....'hu hu hu....

Nurul said...

ahaha..lepas nih kena ikat hujung buaian kat belah kaki dia lak..amboi, dah nak cilok2 keluar buaian eh? biasa nih :p

Azwani Shaari said...

MS: panjang akal sudah.. ayokkk jenuh la nak kena tgk slalu..

CN: ok, jom sama2.. saya bg adik kat hadif, akak bg adik kat anati, amacam?haha

N: tu la, xpun nak try cari buai yg ada zip.. member kata ada jual..huhu

Juwairiyah said...

mcm mak iriy selalu tarik buai tu, sangkut dkt besi dia yg cangkuk tu. emm boleh imagine x. hehe. kira nnt kaki dia xmelunjur keluar la.

nak2 klo buai jenis rendah. mmg taklah kan. hee

Azwani Shaari said...

uiksss.. sangkut kat cangkuk yg buat gantung buai tu ke? camne kah itu? akak ingat nak cr buai yg ada zip le pasni.. riso kalo dia main luncur2 lg..huhuh

Juwairiyah said...

emm camne nak ckp ea. kan buai jenis lubang2 tu kan. sangkut je mana2 celah lubang tu dkt tempat buai tu. kan ada cangkuk kat kiri n kanan tu hee.

btol2. bdk2 skrg mana boleh tinggalkan. panjang akal diorg hehe

..cik irma.. said...

hihi..sgt2 suka baca update sal si kecik nih..dah muka pon makin jelas ikut baba dia..hihi..habis laa mama..t da besar, dia kaw team ngan baba dia, kna buli je la t mama..kna cri geng ni mama..hihi

Azwani Shaari said...

jue: invite le akak ke blog jue.. wani3009@yahoo.com k!

cik irma: haha, not a big deal.. mmg lega sngt dia geng ngn baba, boleh mama tdo puas2..hihihi

Juwairiyah said...

kak wani: dah retired tulis blog la. orang tak suka. dah la stalk belog orang. malas nak cakap ape la. siap wat entri review psl blog kite. payah aih. hehehehe.

xkisah la. berkorban utk org lain. dah dorang suka nok wak gane hee