CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Tuesday, March 8, 2011

Rezeki Tak Terduga :)

Minggu ini rasanya minggu yg seronok! Dimulakan dgn Isnin yang penuh rezeki x terduga, Selasa-Khamis bbudak ada gerak gempur, so balik awal (12.30-4.15pm aje), Jumaat lak skolah pagi from 7-11am dan lepas tu bercutilah sekolah selama seminggu.. Yeay!

Ok, td kat skolah mcm biasa lah kuar masuk kelas, skali masuk ke bilik guru 'eh apekah itu kotak besar atas kerusi..' Sape pulak la kirim hadiah kat ai ni.. Hahaha...

Pierre Cardin wehhhh... Apekah ini?? Tolong..tolong, jgn buat ai sengsara tertanya2.. Haha.. Ianya adalah sebijik...........

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
PIERRE CARDIN CABIN TROLLEY BAG!

Sumbangan dari...........

Maybank Islamic!!


Click for enlargement :P

So, balik umah td aku check la website Maybank tgk promotion apa yg depa dok buat tu.. Tetiba jek dapat adiah..hehehe.. Ropa2nya promosi mencari 1000 pelanggan Maybank Islamic Ikhwan Visa yg spent RM1500 from 20/08/2010 until 20/10/2010.. Off course la acik layak tercalon, time tu baru je balik ke KL.. Mmg banyak sungguh berbelanja guna CC.. Spent kat fabulous mum utk beli pump ameda dan kawan2nya je dah abis 1k+. Down payment kete pun pakai CC dlm 2.5k, time2 tu jugak la.. Best guna CC sebab mau kumpul point banyak2 selain x perlu bawak cash dengan banyak.. Tp jgn la lupa mmbayar penuh 'statement balance', setakat bayar minimum payment tu je x mendatangkan apa.. Kena extra charge lak nnti, jadi kata kunci kita hari ini ialah 'berdisiplinlah dlm mmbuat bayaran'.. Hehehe





Konklusinya, terima kasih kpd Maybank Islamic Ikhwan atas pemberian yg sangat2 saya suka.. Suka la sbb saya xde beg troli.. Pinjam beg troli yg mak bawak gi mekah je, tu pun besar gedabak bagai mengheret seekor gajah.. So, dpt beg yg boleh bawak naik flight, letak kat cabin ni adalah sangat2 dihargai :)

4 comments:

Miss Sunshine said...

Salam.
Kak Wani, ni credit card ke?
Macamane nak apply ye?

Azwani Shaari said...

SALAM.
Pergi je ke mbb, bgtau nak apply card credit..yg ikhwan ni islamic punya..apply le, senang nak beli tiket, isi minyak, beli barang etc etc.. yg bestnya kalo isi minyak kat petronas, points dia 5x ganda.. if isi rm50, dapat le 250 points..lumayan..hihi

Musliza Hasni said...

bestnyer..aku xpernah merasa dpt adiah cenggini..even lucky draw pun xpernah dpt..haha..mmg sesuai sgt beg ni utk ko..

Azwani Shaari said...

tu la, mcm tau2 je aku akan slalu pakai beg tu.. besh2.. xpe pasni rezki ko lak, insyAllah...