CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Monday, March 28, 2011

Sepetang di Tanjung Aru, Kota Kinabalu..

Salam semua.. Ni Hadif nak take over blog mama plak... Tp malas nak tulis panjang2, Hadif nak bg auntie & uncle layan gmbr je ni.. Masa cuti skolah aritu kan baba datang sini jumpa Hadif & mama.. Cadangan asalnya mau jalan2 ke Kundasang tp Hadif x sihat, so x jd le ke sana.. Nak g Brunei dah baba lupa bawak passport plak.. So, Hadif sekeluarga lepak kat umah je menghabiskan masa yg ada bersama2:) Tapinya sblm baba balik KL, sempat la jln2 ke KK kejap sebab mama teringin nak makan big apple donuts tp balik hari je la.. Takmo stay kat sana sbb takut Hadif demam balik..

So, lepak2 kat Pantai Tanjung Aru je sekejap.. Jom layan gambar...

Eeee mama ni.. Ingat Hadif Mat Bunga ke?

Babaaaa.. Hadif gayat ler.....

Anakku, kenapa buat muka xleh blah?Haha

Mamaaa, stokin Hadif licin laaaa...

Uiksss, napekah anakanda tersipu2? Hoho

Kita minum dulu!

One Happy Family :D

Alalalala masam nya muka diaaa.. Hihi

Like Father Like Son, no? ;)

Ermmm, bestnyaaa dpt jln2 satu keluarga.. Bila ntah lagi Hadif nak rasa seronok mcm ni.. Harap2 mama dapat pindah tgh tahun ni.. Hadif dah x sanggup nak jauh2 dari baba.. Hadif rindu baba :"(

7 comments:

Miss Sunshine said...

Akak,
Hadif pandai posing dpn kamera la..
Ni ikut ummi ke baba ni?
hihi

Abang Long said...

Salam...lama xdengar citer org KL g duk Lawas...hehe

Happynyer Hadif dpt jumpa Baba dia...

Nurul 'Ain said...

wani..hadif dah pandai duduk ek?

Musliza Hasni said...

sebijik muka km wani...mcm dh besar sgt..padahal nk sebaya dgn thaqif jer..

Azwani Shaari said...

MS: we both! 2-2 gila bergmbr tp semenjak baba hadif jd photographer mmg kurang la gmbo beliau, jd tukang amik je..haha

abglong: uhuhuhu, mau balik KL smulaaaaa:"(

ain: haah, udah boleh duduk, tp he skips few steps.. x menyusur, x merangkak..huhu

hasni: uikssss, jrng2 sngt org kata ikut muka aku, semua pakat kata ikut baba dia..hehe

Nurraz said...

wahhhh.. hadif dh blh duduk? caya laa hadif..

hafiy lom blh duduk lg, nyusur pun belom... merangkak dh ade gaya, tp x bergerak sgt, just tonggek2 kan bontot pastu tersembam... hahaha

Azwani Shaari said...

tu la, skang ni dah jarang mau baring, suka duduk2 saje kalo nak main.. hafiy cepat part gigi, kan.. hadif xde gigi lagi..hihi