CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Tuesday, September 9, 2008

K F C Spice Crunch

Salam.. Apekah entry makan2 lagik? hehehe..Ekceli Ahad lepas dah janji nak dating ngan Ima.. Alang2 aku nak gi beli tiket, nak tannak kena kuar umah gak.. (Aku salunya malas nak kuar hari Ahad - letih nak skolah esoknya).. Mcm biasa laa, letih gila cari tiket kat Pudu.. Crowded toksah nak citer laa kan.. Dah laa masa kat LRT, xleh guna touch & go.. Terpaksa laa buang masa beratur.. Dan seperti yg dijangka, tiket banyak yg dah abih.. Huhu, paling awal 27/09 jek, tu pun KL-SP, bukannya sampai Baling.. Sedih laa saya:( Tp xpa laa, janji dapat balik.. Harga tiket pun naik mencanak2, dulu dlm rm30, skang dah jadi rm45.. Maybe sbb bas tambahan kot.. Kalo setakat naik 30% xde laa semahal tu..huhu..

So balik dari Pudu, terus amik LRT ke Maluri.. Turun kat stesyen Maluri tu, menapak lak beribu langkah ke Jusco.. Jalan-jalan sat dalam tu sekadar mencuci mata.. Takde hasil tangkapan pun.. Dah boring jalan2 tu, terus lepak+borak dalam KFC jek..

Menunggu waktu berbuka dengan sabar


Ramai sangat Q kul 7pm tu.. So mkn kek dulu.. Mine-Choc Indulgence, Her-Choc Chip Walnut


Colonel's latest


Tak amik yg festive combo.. Maleh nak makan nasik.. Sedap spice crunch ni, terasa kepedasannya.. Siap nampak hijau2 mcm daun kari ke rempah ratus ntah kat ayam ni..

Ok lah, mau tido.. 9,10,11 Sept ni kelas semua batal sbb budak darjah 6 amik UPSR.. Utk mengelakkan sebarang gangguan, murid Tahap 1 akan bercuti 3hari.. Sronokkk, cikgu pun leh cuti mengajar.. hehehe

8 comments:

Rashid said...

salam azwani,

i love k f c. suka suasana nyaman & bersih.

sakinah said...

hehe sy pun bru pas mkn yg akak makn tu sabtu lepas
makan sebab terpaksa hehe
tp sedapsss

kfc mmg sedappssss

PakciQue said...

Citer pasal sedekah lemak tak habis lagi..ko dah tambah lemak...?'dermawan' btol la ko nie..

areknee said...

sy pn dh try ms kat airport kuching last week.. sdp sdp bole thn!

sy amik siap nasi sbb sy kan gemokkkkk.. hahaha

syida said...

hu2..ni yg jeles nih:D mkn x hengat den..cmno lomak ekau nk kurang..hehehe..

Azwani Shaari said...

to rashid:
saya plak, x gemar sngt KFC, hanya akan makan bila ada promosi yg baru :)

sakiinah:
uikksss..cik abg paksa kah? hehehe

pakcique:
ramai sngt berminat ngn lemak aku, tu yg terpaksa tambah stok.. takut x cukup laa, maklum laa dah nak raya ni, customer ramai.. wakakaka

areknee:
Huhu, kalo x mkn kek tu, ok laa kot mkn nasik.. ni dah xtau nak sumbat celah mana..hehe

syida:
alalalala, den ingat kek kau, tp tu laaa, kena bahagikan kasih sayang dengan adil..ngan ko dah kuar aritu kan..hehe, cuma syg, x amik gambo :(

kemat said...

salam...
mahal betul tiket balik Baling sekarang ek..Dalam kesempitan ada saja yang ambil kesempatan.

selamat berpuasa..

hmm..saya suka layout rumah lama..kaler dia lembut sket..

Azwani Shaari said...

to kemat:
tiket ke baling xtau ler bape.. ni tiket ke SP.. mahal2, tp raya punya pasal, layan kan jek..

layout lama tu ok, tp blogdrive yg x besh..huhu