CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Saturday, September 13, 2008

L A K S A S H A C K

Alamak.. Entry makanan lagi dan lagi? Ok2, last laa.. Pasni citer lain plak ek.. Hehehe.. Siang td berbuka di Laksa Shack, Jusco Tmn Maluri.. Teruja tgk makanan yang menyelerakan kat website derang.. Alang2 dah plan nak berbuka kat luar, ada baiknya ke situ aja.. (Diet saya rosak di hujung minggu..huhu)

The food was ok.. Worth trying..

Muka kelaparan..


Menunggu Maghrib dengan sabar..


Alahai seriesnya mukaa..


Nasi Rendang Tok served with Telur Dadar, Kerabu, Otak-otak, Sup & Rendang Daging


Nasi Kerabu Ayam Percik served with Ayam Percik, Telur Dadar, Keropok, Otak-otak, Ulam & Sup Daging..

Sebelum berbuka tu, nampak mcm x cukup jek.. Nasi itu kelihatan begitu kerdil di mata saya.. Rasa mcm, 'alamak..small portion jek..cukup ke?' Rupa2nya lebih dari cukup.. Alhamdulillah, bersyukur rezeki Allah bg :)

7 comments:

saad said...

perghh macho arr abg dia.. bila majlis?

nur'ain said...

cedapnye otak2..

hehe

kak, makan jgn tk makan

Azwani Shaari said...

saad:
ermm..insyAllah ada rezeki nnti sy jemput ;)

nurain:
otak2 dia biasa jek..hehe, makan jom makaaannnn :D

HaZaR eL-DieN said...

ermm....kempunan nak try KFC yang baru itu...huhuhuhuhu...

mana gambo lg 2 org??

Azwani Shaari said...

to hazar:
xde gambo kak ida n yus, meja derang jauh sngt, xleh nak snap.. kalo tau derang makan situ gak, baik cari meja berempat kan..kfc tu pas raya jek laa ek..hehe

sakinah said...

blog ini sepatutnya dikategorikan sebagai blog yang buleh dibukak selepas bukak puasa saje

Azwani Shaari said...

ahahaha!ok2, nnti akak buat caution.. awas, jgn scroll down b4 breaking fast..hehe